SVR Camping t Dekske

Waar Brabantse gastvrijheid nog heel gewoon is.

U bent te gast bij:

Marja en Harry Geven

Camping 't Dekske

t Dekske 1

5513 PB Wintelre

06-41725372/06-39687540

www.campingtdekske.nl

Info@campingtdekske.nl


Wij, Marja en Harry hebben in 2000 deze camping overgenomen. Onze drie kinderen woonden toen nog thuis en vonden het leuk en spannend om een camping achter ons huis te hebben. We hebben allemaal veel moeten leren in het runnen van een camping want er komt meer bij kijken dan we in eerste instantie dachten. 

Maar nu de camping naar onze zin is ingedeeld en goed is onderhouden, genieten wij, onze kinderen en kleinkinderen van de gezellige sfeer en de tevreden gasten.


De camping ligt op een mooi terrein helemaal in het groen gelegen tussen weilanden en zandwegen.
Vanaf 2001 hebben we ieder jaar een klein deel van de camping veranderd en opgeknapt. Hiervoor zijn verschillende struiken verwijderd en grond verplaatst voor de aanleg van paden en plaatsen. De laatste jaren hebben we alle plaatsen van gestabiliseerd grind voorzien en een groot aantal plaatsen is afvoer voor grijs water op het riool aangesloten.
Ook het sanitairgebouw is gemoderniseerd en comfortabeler gemaakt.
 

We nemen op onze camping energiebesparende maatregelen en vinden het belangrijk om het afval goed te scheiden. Zo werken we ook mee aan een gezonde en natuurlijke omgeving voor nu en in de toekomst.

We hopen dat onze gasten genieten van hun verblijf op camping 't Dekske.

 


 


 


 
Gastenboek

38 berichten op 4 pagina's
Johan en José Van Schijndel
23-04-22 11:29:51
Het Paasweekend doorgebracht op deze camping, mooie schone camping, ruime plaatsen, prima sanitair en vriendelijke eigenaren. De zon kregen we er ook nog bij. Met ‘s avonds n koffieuurtje met koek. De vliegtuigen waren voor ons zeker niet hinderlijk, beter dit dan constant auto’s. Het is hier een walhalla voor geocachers, met geo art op de kaart. En alles op fietsafstand. Marja en Harrie bedankt vd gastvrijheid.
C Willemsen
18-09-21 21:16:04
We hebben een dag op de camping gestaan en gelijk na een dag vertrokken ivm het constante geluid van vliegtuigen zeer dichtbij, opstijgen, overvliegen, geen moment rustig. Voor ons, was, dat geen optie om te blijven, anderen stoorden zich er niet aan, dat is ieders eigen keuze. De camping zelf zag er prima uit
Hannie en Leo van Eijndhoven
30-08-21 14:50:01
Wij hebben twee maanden op deze camping gestaan en zijn zeer tevreden. Het is een rustige camping en wordt zeer goed onderhouden ook het sanitair is perfect schoon. De visvijver is een welkome aanvulling. Maya en Harrie zijn zeer betrokken bij de gasten en altijd goed aanspreekbaar en in voor een praatje.
Jenneke Klein Geltink
09-08-21 16:29:02
Prima camping, super schoon sanitair en midden in een wandel gebied. Plaatsen zijn ruim en met grind waardoor we goed droog stonden en minder inloop in de caravan hadden. We komen graag terug.
Paula en Jan Van Wanrooij
26-05-21 19:31:08
Wij hebben van 11 mei tot 25 mei op de camping gestaan.we hebben erg genoten ondanks het slechte weer.alleen konden wij de schotel van de tv niet uitrichten op onze plaats. Maar we mochten de schotel bij Harry en Marja in hun tuin zetten.en we hadden tv.superlief van ze.we komen volgend jaar zeker terug.heerlijke Appingedam en vriendelijke eigenaren.👍
Adrie Van der Hagen
02-05-21 21:10:27
Fijne camping met mooie plaatsen en heel vriendelijke mensen
Tineke Den adel
04-04-21 13:17:49
Nou wij komen er al een aantal jaren altijd naar onze zin mannetje lekker vissen en ik lekker lezen en puzzelen en samen fietsen en je kan altijd alles vragen of melden heerlijk we kijken er naar uit 🎣🌞
Dorien Iedema
15-07-20 13:45:49
Wij hebben 2 nachtjes in het trekkershutje Schenk mogen verblijven.
Wat een heerlijke rustige camping, alles is heel schoon en goed onderhouden.
Vriendelijke mensen en gastvrij.
Dit is zeker een plek die wij onthouden!
Jakobs
01-06-20 16:54:35
Een maandje daar gestaan.
Ook een leuke karpervijver alleen de vaste kampeerders
Zitten al voor 7 uur bij de waterkant en gaan s avonds om 21 uur weer naar de caravan.
Ondertussen gaan ze wel gewoon koffie drinken lunchen avondeten boodschappen doen en laten ze de visspullen gewoon staan en kan er niemand anders er zitten om te gaan vissen.
Auto's mogen niet bij de caravan teminste dat wordt gezegd.
Staat hier nu al een soort verhuisbus 6 uur lang de boel uit te laden.
Denk dat ze hier gaan wonen.
Maar daar gaat je uitzicht.
Hier komen wij niet weer.
Opmerking:
Jammer dat u niet eerder aan ons heeft doorgegeven dat gasten de vis spullen de hele dag laten staan want dit is zeker niet de bedoeling.
Het is ook niet de bedoeling dat auto's tussentijds het terrein op rijden. Alleen voor inrichting en opruimen van een campingplaats is dit toegestaan.
Tom Baeyens
22-04-19 18:20:27
Zeer mooie en rustige camping, we komen hier zeker terug. Fam. Baeyens - Haegeman.
Tonen: 5  10   20